У Сєвєродонецьку СБУ затримала сепаратиста-агітатора

Підозрюваний закликав до федералізації окремих регіонів України через заборонені соцмережі

У Сєвєродонецьку Служба безпеки України припинила діяльність інтернет-агітатора, який поширював інформаційні матеріали антиукраїнського змісту через заборонені соціальні мережі "ВКонтакте" і "Однокласники". Про це повідомила прес-служба силового відомства.

"Адміністратор інтернет-спільнот антиукраїнського спрямування, зокрема "Юго-Восток Новоросія 2015-2022", виконував за "гонорари" завдання від російських кураторів. За задумом замовників провокаційні публікації повинні були привести до дестабілізації суспільних настроїв напередодні і в День Незалежності України в районах Донецької та Луганської областей, прилеглих до непідконтрольних української влади територій ", - повідомляється в четвер у Телеграм-каналі СБ України.

Згідно з інформацією, фахівці СБУ встановили, що документовану протиправну інформаційну діяльність здійснював агітатор за аналогічною схемою, виявленої оперативниками СБУ раніше в Одеському, Дніпропетровському та Сумському регіонах.

Нагадаємо, раніше портал "Донбасс.Коментарі" повідомляв про збільшення снайперів, які перебувають в ВС РФ на передовій на розмежуванні з Донбасом.

"З метою нанесення втрат особовому складу Об'єднаних сил, противник збільшив кількість своїх снайперських пар в передових підрозділах. Підготовка ворожих снайперів здійснюється під керівництвом російських інструкторів", - зазначено в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.