ДТП в "ДНР": постраждали п'ятеро людей

Водій "легковика" не впоралася з керуванням і врізалася в дерево

Вчора, 26 серпня, в непідконтрольному Донецьку сталася аварія за участю автомобіля Volkswagen New Beetle, в якому знаходилося п'ятеро людей, включаючи водія. Про це повідомляє видання Depo.Донбасс.

Так, водій не правилася з керуванням автомобіля і врізалася в дерево на узбіччі. В результаті події постраждали всі пасажири авто, з них одна дитина - дівчинка 2014 народження, госпіталізована в відділення нейрохірургії.

Відзначається, що госпіталізовані також жінка 1987 р.н., жінка-водій 1989 р.н., жінка 1996 р.н. і людина 1990 р.н.

Рятувальники відключили акумуляторну батарею від електромережі автомобіля і змили залишки паливно-мастильних матеріалів з асфальтового покриття проїжджої частини.

Нагадаємо, раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про підозру у службовій недбалості щодо заступника начальника одного з відділів Служби автомобільних доріг в Луганській області. В результаті його недбайливих дій, держава зазнала збитків у розмірі майже 1,5 мільйона гривень. Зазначена посадова особа, на яку покладалася відповідальність за контроль якості та обсягів виконання робіт на об'єкті, не перевіривши зазначену в наданих підрядником документах інформацію, підписало акт виконаних робіт, в який були внесені недостовірні відомості про обсяги виконаних робіт.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.