Жителів Лисичанська попередили про відключення води через борги

Городян просять зробити необхідний запас води

Влада Лисичанська попередила жителів міста про відключення їх будинків від водопостачання. Про це повідомляє прес-служба Лисичанської міської ради.

"Отримано повідомлення від ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" про повне відключення з 9.00 30.08.2019 року від поставок електроенергії об'єктів ЛКСП "Лисичанскьводоканал", у зв'язку з порушенням договору щодо розрахунків за спожиту електроенергію ЛКСП "Лисичанськводоканал". Просимо зробити необхідний запас води", - йдеться в повідомленні.

При цьому, у разі відключення електроенергії на об'єктах ЛКСП "Лисичанськводоканал" міська влада обіцяє організувати підвіз води ГУ ДСНС України в Луганській області для соціальної сфери та населення у відповідності з графіками, які будуть розміщені на сайті додатково.

Відзначається, що дебіторська заборгованість перед ЛКСП "Лисичанськводоканал" на 01.08.2019 року становить 77 млн 389,3 тис. грн, у т. ч. заборгованість населення становить 69 млн 152,0 тис. грн.

Найбільший дебітор по підприємствах - ВАТ "Лисичанськвугілля" - 3419,0 тис. грн.

У разі погашення заборгованості ЛКСП "Лисичанськводоканал" зможе внести передоплату ТОВ "ЕНЕРА СХІД" за електроенергію та ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" за розподіл і передачу електроенергії, тому міська рада просить усіх споживачів погасити заборгованість.

Раніше портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про те, що в Маріуполі побудують завод питної води.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.