Саморобну нарколабораторію "прикрили" в Донецькій області

У будинку зловмисника виявили та вилучили 13 фасованих порцій метамфетаміну

В Україні на Донбасі правоохоронці ліквідували нарколабораторію. В ній виготовляли, а потім продавали сильнодіючі наркотичні речовини метамфетамін (психотропну речовину), передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, мешканець міста Добропілля створив саморобну хімічну лабораторію. Продукцію чоловік передавав одному з працівників Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Цей працівник надалі здійснював поширення наркотичних речовин.

"Під час спроби збуту чергової партії чоловік був затриманий. Під час обшуку в його автомобілі і кишенях знайшли грошові кошти, речовину рослинного походження схожу на канабіс, пристрій для вживання наркотичних коштів, паперовий згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що у зловмисника вдома виявили та вилучили 13 фасованих порцій метамфетаміну, три згортки-закладки метамфетаміну, обладнання для виготовлення психотропних і наркотичних коштів, 6 коробок з наркотичною речовиною рослинного походження, кущі марихуани. А ще гроші - 45 000 гривень, які були отримані від збуту наркотичних засобів, і 55 пластин таблеток, що містять психотропні речовини.

За фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів". Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в одному з міст на Донбасі середня зарплата виросла на 34%.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.