З початку доби окупанти кілька разів застосували міномети різних калібрів

Всі обстріли з боку окупантів були прицільні

На сході України сьогодні, 12 вересня, окупаційні війська здійснили вже сім прицільних обстрілів позицій українських вояків. При цьому, вони тричі застосували міномети різних калібрів, передає прес-служба Міністерства оборони України.

Як зазначається, після 06:30 ранку було зафіксовано розриви 13 ворожих мін калібру 120 мм.

"Також вранці окупанти випустили 16 мін 82-го калібру по нашим захисникам у населених пунктах Зайцеве та Новгородське. Окупанти вели тут щільні обстріли наших воїнів з гранатометів різних систем і стрілецького озброєння. А вночі, після 02:00, велися обстріли зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї в районі пункту Піщовик", - йдеться в повідомленні.

Дісталося і українським воїнам, які служать в населеному пункті Водяне. Близько 08:00 окупанти почали обстріл у цьому напрямку зі стрілецької зброї.

"З 10:15 противник відкрив вогонь з гранатометів різних систем і стрілецького озброєння в районі Кримського. А пізніше - з великокаліберних кулеметів поблизу Новогнатовка. Всі обстріли з боку окупантів були прицільні, тому наші воїни кілька разів адекватно придушували ворожу активність чергових вогневих засобів, неухильно дотримуючись Мінські угоди", - пояснили в Мінобороні.

Також додається, що сьогодні бойових втрат серед української армії не зафіксовано.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі поліцейські хочуть впровадити практики американських поліграфологів. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.