Розвідка: окупанти грабують підприємців і обкрадають громадян

У ОРДЛО зловмисники здійснюють фізичне насильство щодо жінок і навіть підлітків

У з'єднаннях та частинах 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) Збройних сил Росії з початку вересня, цього року, суттєво збільшилася кількість злочинів і правопорушень, скоєних проти місцевого населення. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей зростання кількості постраждалих місцевих мешканців викликано через протекціоністські відносини окупантів до військових зловмисників. Це стосується тих, хто отримав російські паспорти і, прикриваючись російським громадянством, уникають відповідальності за вчинення злочинів і правопорушень.

"Російські найманці, погрожуючи зброєю і застосовуючи фізичну силу, грабують місцевих підприємців, вчиняють крадіжки майна жителів населених пунктів, в яких розташовуються підрозділи окупантів. Заяви про вчинені військовими злочинцями фізичного насильства і побоїв, у тому числі й щодо жінок, а також підлітків, за нібито порушення "комендантської години", навіть не реєструється місцевими правоохоронними органами", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що випускників російських військових ВНЗ призначають на офіцерські посади.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.