Окупанти поранили двох українських військовослужбовців

Противник стріляв з гранатометів різних систем і стрілецької зброї

В Україні на сході вчора, 23 вересня, окупанти 24 рази порушили режим припинення вогню. Порушуючи Мінські угоди противник чотири рази обстріляв ділянку розведення №3 в районі Богданівка з озброєння Бойової машини піхоти (БМП), гранатометів різних систем і стрілецької зброї, передає прес-служба Операції об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

Як зазначається, окупанти також обстрілювали позиції українських підрозділів з заборонених мінськими угодами мінометів калібру 82 мм. Крім того, ворог відкривав вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" супротивник здійснив 13 обстрілів позицій Об'єднаних сил: чотири рази неподалік Богданівки - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Додатково 11 обстрілів було скоєно в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": тричі неподалік Луганського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Ще по два рази неподалік Попасної, Новолуганського і один раз поблизу Оріхового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Двічі неподалік Травневого і один раз близько Зайцевого - зі стрілецької зброї", - пояснили в прес-службі.

При цьому, двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил (української армії) за минулу добу отримали поранення.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що у прифронтовому селищі Лебединський запрацював пункт Пенсійного фонду.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.