У ОРДЛО знову активізувалася російська пропаганда

Ростб розповідає, що Україна вийшла з "нормандської четвірки" і продовжує військовий наступ

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про нарощування російським пропагандистським апаратом інформаційного тиску на населення тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях. Про це під час брифінгу повідомив представник прес-центрі Міністерства оборони України полковник Максим Праута, про що передає УНН.

"Зокрема, з початку жовтня цього року під виглядом агітації за створення так званого" Добровільного товариства сприяння армії, авіації і флоту "інтенсивно поширюється недостовірна і спотворена інформація, в тому числі чутки про відновлення активних бойових дій підрозділами Об'єднаних сил та вихід України з переговорів "нормандському форматі", - повідомив представник Міноборони.

Праута підкреслив, що паралельно з цим за рахунок російської фінансової та ідеологічної підтримки на окупованих територіях Донбасу зростає активність проросійськи налаштованих громадських рухів, об'єднань і організацій.

Чиновник вважає, що таким чином російська окупаційна адміністрація намагається відволікти увагу населення тимчасово окупованих територій від нагальних соціально-економічних проблем, які все більше загострюються. Серед іншого, ховається різке збільшення захворюваності місцевих жителів і військовослужбовців окупантів туберкульозом та іншими інфекційними захворюваннями.

Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомляв, що в Луганській області оголошено режим надзвичайного стану через відключення води у будинках десятків тисяч лисичанцев.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.