У Донецькій області затримали водія BMW, який на смерть збив дівчину і втік

Дівчина не отримала першої допомоги і померла від отриманих травм у лікарні

У місті Бахмут Донецької області затримали чоловіка, який на легковому автомобілі скоїв наїзд на дівчину-пішохода та поїхав з місця ДТП, не надавши допомоги постраждалій. Від отриманих травм дівчина померла у лікарні. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 24 жовтня, близько 3.30 у Бахмуті. Водій на автомобілі BMW збив неповнолітню дівчину, яка переходила проїжджу частину поза межами пішохідного переходу.

Чоловік покинув потерпілу на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності. Важко травмовану дитину доставили до лікарні, де через кілька годин вона померла.

На місці працювали слідчі обласного главку поліції Донецької області, слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції, криміналістична лабораторія.

В результаті першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили та затримали особу, причетну до смертельної аварії. Нею виявився 23-річний місцевий житель.

Транспортний засіб з механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, виявлено та вилучено. Призначено низку експертиз. Поліція встановлює всі обставини трагедії.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Триває досудове розслідування.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі. Донбас", непідконтрольному Донецьку сталася аварія з участю автомобіля Volkswagen New Beetle, в якому знаходилося п'ятеро людей, включаючи водія. Водій не впоралвся з керуванням автомобіля і врізався в дерево на узбіччі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.