У Німеччині танцюристи на візках з Донбасу завоювали медалі

На змагання прибули 350 спортсменів з 26 країн світу

В Донецьку область з міста Бонн, що в Німеччині, повернулися танцюристи. З собою вони привезли дві срібні і одну бронзову медалі, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, спортсмени брали участь у чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках. Всього на змагання прибули 350 спортсменів з 26 країн світу. Тривав чемпіонат з 27 листопада по 2 грудня.

В прес-службі підкреслюють, що Донецьку область представили чотири спортсмена зі Слов'янська, вихованці тренера Олени Харченко - заслужені майстри спорту Сніжана і Володимир Керничні, майстер спорту Наталя Чехонацька і кандидат у майстри спорту Ігор Боженко.

В цілих трьох видах програми виступив дует Керничних. Саме він завоював "срібло" у програмі "DUO STANDARD class 1" та "бронзу" в програмі "DUO LATINA class 1". Ще цей дует став четвертим у програмі "DUO FREESTYLE class 1".

Крім цього, ще одну срібну медаль зміг отримати дует Сніжани Керничної та Ігора Боженка в програмі "Соmbi FREESTYLE". При цьому, в індивідуальних виступах Сніжана Кернична посіла четверте місце, а Наталя Чехонацька - п'яте. Всього збірна України завоювала на цьому чемпіонаті 14 медалей: 4 золотих, 7 срібних і 3 бронзових.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що фестиваль для літніх людей "Модники і модниці" проведуть на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.