Фотовиставку "Лінія Берега" показують в Маріуполі

Рівень фоторобіт всіх учасників виставки зростає з кожним роком

Авторську виставку Маріупольського народного фотоклубу "Берег" показують мешканцям і гостям Донбасу. Її відкрили у художньому музеї імені А. Куїнджі, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, всього в експозиції представлено близько 150 робіт. Всі вони виконані в різних жанрах. На відкритті кращі автори фоторобіт отримали дипломи. Цілих 14 робіт можна побачити на виставці лауреата і фотографа управління з друку і інформації міської ради Людмили Буянової. Вона створила фотокартини в портретному, пейзажному і анімалістичному жанрах.

За словами Людмили Буянової, для неї створювати фотографії - це покликання, а не тільки робота. За тим, як її батько проявляв знімки, вона спостерігала з самого дитинства. Саме тоді у неї виник інтерес до фотографій. Зараз вона поєднує роботу і творчість. 

В прес-службі підкреслили, що в цілому рівень фоторобіт всіх учасників виставки зростає з кожним роком. Представлені картини є унікальними. Вони зроблені з використанням сучасних технік постобробки знімків. Відвідати виставку всі бажаючі зможуть до кінця 12 січня 2020 року в Маріуполі.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що бліц-фотоконкурс "Моя правова держава" проведуть на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.