На Донбасі шукають бажаючих взяти участь у КВК "Любов у (не) великому місті"

В області розшукують талановиті команди

В Донецькій області в місті Маріуполь для участі в Клубі веселих і кмітливих (КВК) "Любов у (не) великому місті" шукають талановиті команди. Набір вже був відкритий, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, взяти участь у КВК можуть, як любителі, так і професіонали. Попередньо необхідно пройти реєстрацію. Зробити це потрібно до 20 січня перейшовши за посиланням.

Одним з головних умов для участі є наявність готового сценарію виступу, кількість людей в команді - від двох до семи. А найголовніше, запевняють організатори, це наявність почуття гумору.

За словами начальниці відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Лариси Синьогуб, участь у КВК можуть прийняти всі, хто тільки забажає і кому вже виповнилося 16 років. Сам захід вирішили приурочити до Дня закоханих.

Для участь у КВК будуть задіяні і студенти міста. Захід планують зробити максимально веселим і насиченим. Регламент заходу: візитка до 3 хвилин, основний конкурс - скетч до 7 хвилин, конкурс капітанів (жарти на виліт) та музичний конкурс до 4 хвилин.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що мешканцям Донбасу пропонують взяти участь у конкурсі проектів. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.