На Донбасі назвали кількість куплених квартир для дітей-сиріт

З обласного та місцевих бюджетів було виділено 28 мільйонів гривень

Цього року в Донецькій області для дітей-сиріт було придбано понад 100 одиниць житла. Всі вони були куплені за рахунок коштів обласного і місцевого бюджетів, написав на своїй сторінці в Facebook глава Донецької обласної держадміністрації Павло Кириленко.

Як зазначається, найбільше квартир діти-сироти отримали в Маріуполі - 34 одиниці. Ще 10 - придбали в Краматорську, дев'ять в Лимані і шість в Бахмуті. В інших містах, таких, як Добропілля, Покровськ, Костянтинівка, Волноваський і Бахмутський райони, було куплено по 3-4 квартири. Всього по дві квартири купили в Авдіївці, Мирнограді, Селидовому, Вугледарі, Мар’їнському, Покровському, Добропільському районах.

Павло Кириленко підкреслив, що квартири купувалися і в Об'єднаних територіальних громадах, в основному по одній одиниці. Це такі ОТГ, як Сіверське, Андріївське та Соледарське. Ще по одній квартирі придбали в Ясинуватському та Нікольському районах.

На купівлю квартир з обласного бюджету було витрачено 14 мільйонів гривень. Така ж сума була виділена з місцевих бюджетів.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що бізнесменів на Донбасі запрошують налагодити взаємовигідні зв'язки.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.