"Соляну печеру" і "STEAM-лабораторію" планують створити на Донбасі

Найцікавіші проекти будуть впроваджувати за рахунок "Громадського бюджету"

В Донецькій області в Маріуполі затвердили проекти, які хочуть реалізувати вже наступного року. Переможців "Бюджету Громадської участі" визначили за допомогою голосування, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, комісія отримала до розгляду 124 проекти. Найпопулярніші пов'язані з благоустроєм, створенням спортивно-розважальних майданчиків, а ще - покращенням дорожньої інфраструктури і освітлення.

Так, участь у голосуванні взяли 7,5 тисяч осіб. У місті підрахували, що це в п'ять разів більше, ніж було в минулому році.

В прес-службі підкреслили, що це свідчить про те, що програма "Бюджету громадської участі" працює ефективно і люди в неї вірять. Цього разу переможцями стали шість великих і 24 малих проектів (були розподілені по районах міста). При цьому, ще вирішили впровадити один великий проект і три малих. Вони набрали найбільшу кількість голосів.

Місцеві мешканці проголосували за встановлення сцени в місті, благоустрій та знесення старої будівлі біля школи №15, придбання корпусів яхт в міський водно-спортивний комплекс, придбання акустичного обладнання в музичну майстерню для талановитих дітей в Приморському районі.

Серед найцікавіших проектів вибрали ті, які стосуються придбання STEAM-лабораторії в школу №68, створення "Соляної печери" у школі №63, створення спортивного простору в саду №84.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в цьому році на Донбасі зріс випуск промислової продукції.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.