На Донбас приїде відомий IT-фахівець Олександр Карпенко

Представники IT-компаній в Маріуполі розкажуть про цифрову трансформацію міста

В Донецькій області вже завтра, 14 грудня, підбиватимуть підсумки діджіталізації за 2019 рік. Для цього, представники IT-компаній зберуться в 12:00 у Центрі розвитку стартапів, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, на заході розкажуть про реалізовані проекти та напрацювання щодо впровадження нових діджіталізірованних сервісів. Долучитися до заходу можуть всі, хто тільки забажає.

У присутніх буде шанс побачити і можливість послухати відомого IT-спеціаліста Олександра Карпенка. Він став першою людиною в Україні, хто впровадив проект в рамках концепції Smart-city. Завдяки цьому, в українській столиці з'явилася перша smart - вулиця. Її унікальність полягає в тому, що вона оснащена зарядними станціями для електромобілів, розумним освітленням і системою моніторингу повітря. При цьому, на вулиці встановили лавки із зарядними пристроями і USB-портами. Вони харчуються від сонячних панелей.

Так, учасники заходу зможуть дізнатися про можливості в IT-сфері, а ще про працевлаштування молоді та проблеми технологічної освіти.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що в резиденцію Святого Миколая на Донбасі запрошують всіх охочих.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.