За розкриття особливо тяжких злочинів поліцейського на Донбасі нагородили зброєю

Чоловікові вручили відзнаку Міністерства внутрішніх справ "Вогнепальна зброя"

В Києві поліцейський з Донецької області, Вадим Мотов, отримав заохочувальну нагороду. Він є командиром роти поліції особливого призначення, передає прес-служба поліції Донеччини.

Як зазначається, чоловіка нагородили за високий професіоналізм і затримання особливо небезпечного злочинця. А саме за участь у події, яка відбулася в січні 2019 року - невідомий чоловік відкрив вогонь з травматичного пістолета. Вогонь був спрямований проти двох осіб. Після чого, зловмисник вирішив втекти. Але під час розгорнутої спецоперації зловмисника затримав Вадим Мотов.

В прес-службі підкреслюють, що Вадим Мотов працює в поліції вже 10 років. І останні 1,5 року обіймає посаду командира роти поліції особливого призначення у Донецькій області. У його підпорядкуванні знаходяться півсотні бійців.

Також додається, що в минулому році під його керівництвом спецназівці припинили близько 500 злочинів. Ще бійці відповідають за безпеку мешканців на лінії розмежування. Вони знаходяться, всього лише, в 200 метрах від "нуля".

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Донбасі модернізували концертний зал.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.