Виграти iPhone пропонують мешканцям Донбасу

Щоб отримати приз, необхідно виконати завдання

В Донецькій області мешканцям пропонують виграти iPhone. Таким чином в області хочуть не порушувати традицію класти подарунки під ялинку, передає прес-служба Покровської міської ради в соцмережі Facebook.

Як зазначається, гарний настрій у місті Покровськ створює не тільки головна ялинка, але і можливість виграти подарунок.

Ті, хто проживає в таких містах, як Покровськ, Мирноград, Родинське, в селі Шевченка або в Покровському районі, мають дуже великі шанси виграти iPhone. Також ті, хто зміг зібрати не менше п'яти друзів, або просто веселих людей, під новорічною ялинкою на площі Шибанкова у Покровську (і зробити фото).

Так, для того, щоб прийняти участь у конкурсі необхідно зробили групове фото такої компанії біля новорічної ялинки. Головна умова - фото не повинні бути відредаговані (або рецензовані). Після цього, до 1 лютого, необхідно вступити в групу "Різдвяний Покровськ" у соцмережі Facebook і розмістити там до п'яти фотографій. Знімки повинні передавати святковий настрій і красу новорічної ялинки. Важливо також придумати назву фотороботи і залишити на ній свій підпис. Переможців конкурсу оголосять у понеділок, 3 січня. Вибирати кращі роботи буде журі.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що на Кубку Європи яхтсмени з Донбасу досягли високих результатів.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.