Співали в караоке і водили хороводи: у Маріуполі попрощалися з ялинками

Закриття ялинок провели так само весело і масштабно, як і відкриття

В Маріуполі, Донецькій області, відбулося закриття Новорічних ялинок. Заходи пройшли в Театральному сквері і парку "Веселка", передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, гості та мешканці міста співали в караоке, брали участь у конкурсах і вікторинах. Ще працювали різні фотозони, а діти мали можливість подивитися на вулиці популярні мультфільми. Завершували святкування виступи відомих кавер-бендів міста і ді-джеї.

Наприклад, на Театральній площі місцеві мешканці співали пісні й водили хороводи. Діти переглянули мультфільм "Холодне серце". Також в цьому місці виступала група "ENDORPHINS" та ді-джей TARIK. А в парку "Веселка" всіх присутніх радував кавер-бенд "In White" та ді-джей Alter.

В прес-службі підкреслили, що 2020-й рік у Маріуполі зустріли набагато масштабніше, ніж минулі роки. Святкування проходили, як у Центральному, так і Лівобережному районах. У місті на новому місці створили "віденський" каток і венеціанську карусель, ще працював "Новорічний експрес" (перевозив людей з Центрального району до Лівобережного, і навпаки).

picture

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що показ молодих дизайнерів відбудеться на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.