У штабі ООС розповіли про ситуацію на лінії фронту після порушення режиму тиші

Українські військові повідомляють, що після ночі обстрілів не було

Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) залишається повністю контрольованою. Українські воїни виконують завдання за призначенням і продовжують надійно утримувати лінію оборони. Про це йдеться на сторінці операції Об'єднаних сил в Facebook.

У штабі ООС відзначають, що протягом поточної доби на ділянках відповідальності переважної більшості наших підрозділів обстрілу противника не зафіксовано. За винятком 2 фактів порушення режиму припинення вогню.

Крім того, українські військові акцентують увагу на тому, що не відкривали вогонь у відповідь. Втрат, внаслідок обстрілів, немає. У військових частинах та підрозділах Об'єднаних сил панує здорова атмосфера.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, з початку доби на Донбасі зафіксований один обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації. Повідомляється, що минулої ночі супротивник з тимчасово непідконтрольної Ужівки відкривав вогонь по позиціях українських воїнів біля Водяного. Українська сторона у відповідь вогонь не відкривала. Також повідомляється, що в результаті обстрілу ніхто не постраждав. Ще один факт обстрілу був зафіксовано неподалік від населеного пункту Новомихайлівка. Там противник замінував українські позиції трьома протипіхотними мінами ПЗЗ-2, для цього використовували протитанкові гранатомети.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.