Окупанти сьогодні відкрили КПВВ «Оленівка»

Бойовики назвали умови, на яких будуть пропускати людей через КПВВ

Сьогодні, 27 липня, окупанти відкрили пункт пропуску "Оленівка" на лінії зіткнення на Донбасі. Працювати він буде з істотними обмеженнями. Про це пишуть "РИА Новости".

В окуповані райони Донецької області вирішили пропускати людей тільки за наявності спеціального дозволу на в'їзд. При цьому виїхати з ОРДО зможуть тільки люди з пропискою на підконтрольній українській владі частині країни.

Ще одне обмеження полягає в тому, що бойовики будуть пропускати людей тільки в період з 9:00 до 18:00.

Нагадаємо, раніше керівництво "ДНР" зупинило рух цивільного транспорту і пішоходів через лінію розмежування, посилаючись на епідемію коронавірусу. Рух разово відновили після чого знову закрили КПВВ.

Нагадаємо, сьогодні, 27 липня, з початку доби на Донбасі зафіксовано один обстріл з боку збройних формувань Російської Федерації. Повідомляється, що минулої ночі супротивник з тимчасово непідконтрольної Ужівки відкривав вогонь по позиціях українських вояків біля Водяного. Українська сторона у відповідь вогонь не відкривала. Також повідомляється, що в результаті обстрілу ніхто не постраждав. Ще один факт обстрілу був зафіксований недалеко від населеного пункту Новомихайлівка. Там противник замінував українські позиції трьома протипіхотними мінами ПЗЗ-2, для цього використовували протитанкові гранатомети.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.