Ремонт доріг на Луганщині: де з’явився новий асфальт, а де ще тривають роботи

В Укравтодорі розповіли, як триває ремонт траси Н-26

У Луганській області відремонтували частину маршруту між Сєвєродонецьком і Станицею Луганською, а розпочали роботи на ділянці Сватове-Містки. Про це повідомляє Укравтодор.

Так, 10 кілометрів дороги Н-26 здано в експлуатацію. Ділянка дороги км 148+000 - 158+000 є частиною маршруту Сєвєродонецьк – Станиця Луганська. Трасу планують повністю оновити цього року в рамках проєкту "Велике будівництво".

На ділянці провели такі роботи: холодне фрезерування старого дорожнього покриття, укладання основи органо-мінеральної суміші та два шари асфальтобетону, планування узбіч та вирубки порослі, а також оновлення павільйонів зупинок автобусу, встановлення нових дорожніх знаків і нанесення розмітки.

Повідомляється, що підрядна організація, ТОВ “БК Євродор”, розпочинає подальші роботи на ділянці цієї ж дороги між Сватовим та Містками. Як пише у Facebook обласна державна адміністрація, стан цієї ділянки дороги викликав чисельні нарікання місцевих жителів. Наразі виконали роботи з розкриття грейдером кромки. Далі проведуть холодне фрезерування старого дорожнього покриття, укладання основи органо-мінеральної суміші. А після покладуть нижній вирівнюючий шар з крупнозернистого асфальтобетону та верхній шар з дрібнозернистого асфальтобетону. Крім того, відбудеться планування узбіч та вирубки порослі. Додамо, що під час ремонту дорога Н-26 не буде перекрита, бо роботи проводитимуться по одній стороні. Основну частину ремонту планують провести у серпні-жовтні.

Зазначається, що із запланованих 193 км оновлено вже 133 км доріг Луганщини, у планах - ремонт ще 210 км.

Нагадаємо, модернізація водопостачання на Донбасі обійдеться у 5 млрд грн.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.