На Донбасі ще одна смерть від коронавірусу: останні дані статистики

Стало відомо, в яких населених пунктах Донецької та Луганської областей діагностували нові випадки коронавірусу

Коронавірусна епідемія поки не збавляє темпів поширення на Донбасі. Як інформує Донецька обласна державна адміністрація, COVID-19 забрав життя ще одного мешканця регіону.

Так, кількість летальних випадків від коронавірусу у Донецькій області зросла до 14, нова жертва –84-річний мешканець Великоновосілківського району. Всього з початку пандемії у області виявлено вже 1042 хворих на COVID-19, із них 29 – за 12 серпня. Повідомляється, що в середу коронавірусну хворобу діагностували у трьох медпрацівників. Шість нових випадків виявили у Вугледарі, по п'ять - у Маріуполі, Краматорську та Слов’янську, чотири - у Бахмуті, ще два - у Мангушському районі й по одному - у Лиманській ОТГ і Нікольському районі.

Як повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, в області зафіксовано чотири нових випадки захворювання на COVID-19. Так, двоє захворілих – мешканці Попаснянського району: одна особа була госпіталізована з пневмонією, ще одна перебувала на самоізоляції після повернення з тимчасово окупованої території. Також коронавірус виявлений у жителя Сєвєродонецька, який раніше контактував із захворілим. У Рубіжному одна людина була госпіталізована з пневмонією. За весь час досліджень в області діагноз COVID-19 лабораторно підтверджений у 171 особи. З них одужали – 121 (при цьому троє – за останню добу), лікуються – 49 (21 – на стаціонарі та 28 – амбулаторно).

Нагадаємо, вчора на Донеччині число хворих на коронавірус перевищило тисячу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.