На Донбасі відремонтували дорогу поблизу лінії фронту

Дорогу, що з’єднує Гладосове, Травневе та Семигір’я, просили обладнати жителі

У Донецькій області завершили ремонт ділянки дороги, що з’єднує три прифронтові населенні пункти із зовнішнім світом. Про це повідомили в обласній державній адміністрації.

Так, йдеться про ремонт ділянки дороги, що з’єднує прифронтові населенні пункти Гладосово, Травневе та Семигір’я. Питання про необхідність робіт саме на цій дорозі підіймалося жителями Бахмутського району в липні. Мешканці просили укріпити важливу для трьох прифронтових селищ  дорогу та заявили про необхідність завершення її підсипки шлаком.

Як пояснили в ОДА, цю дорогу насипали просто посеред поля – з урахуванням бойової обстановки і в обхід місць, які прострілюються противником. Частково дорогу відсипали, але залишилося трохи більше 60 метрів, на які бракувало матеріалу. При цьому, каже влада, вирішити питання силами бюджету було неможливо – дорога не перебуває на жодному балансі.

Однак все ж таки знайшли підприємство, яке допомогло  із наданням необхідного шлаку для завершення робіт. Наразі роботи завершено, майже всі дільниці дороги, яка розпочинається від Семигір’я до Травневого, знаходяться в задовільному стані. Ще залишилося підсипати невелику ділянку дрібною фракцією для зручності автотранспорту.

Як раніше повідомлялося, на Луганщині триває ремонт доріг, відомо, де вже поклали новий асфальт.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.