Коронавірус б’є антирекорди на Донбасі: останні дані статистики

На Луганщині зафіксували рекордну кількість нових хворих на коронавірус за добу

На Донбасі коронавірусна епідемія набирає обертів. Як інформує сьогодні, 21 серпня, Донецька обласна державна адміністрація, ще 29 випадків COVID-19 зафіксовано в регіоні за минулу добу.

Так, серед хворих є четверо дітей та одна медпрацівниця. По дев'ять нових випадків COVID-19 підтверджено у Маріуполі та у Слов’янську, шість - у Мангушському районі, два  - у Селидовому, по одному - у Краматорську, Волноваському та Нікольському районах. Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 1184 особи, з них 903 одужали, ще 265 - продовжують лікування. На жаль, 16 випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

Як повідомляє Луганська обласна державна адміністрація, за минулу добу в області зафіксовано 20 нових випадків коронавірусу. Так, у Сєвєродонецьку інфікувалися дев’ять осіб, Рубіжному – одна, Лисичанську – сім, а також по одній – у Станично-Луганському, Новоайдарському, Попаснянському районах. За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 226 людей. З них одужали – 142 (два з яких за останню добу), лікуються – 83 (36 – на стаціонарі; 47 – амбулаторно).

Нагадаємо, в Донецькій області на коронавірус захворів депутат.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.