Коронавірус на Донбасі: останні дані статистики

Стало відомо, у яких населених пунктах Луганської та Донецької областей виявили нових хворих на коронавірус

На Донбасі росте кількість хворих на коронавірусну інфекцію. Як інформує сьогодні, 26 серпня, Донецька обласна державна адміністрація, ще 18 випадків COVID-19 зафіксовано в регіоні за минулу добу.

Так, коронавірусну хворобу виявили у тому числі у двох дітей та однієї медпрацівниці. Десять нових випадків COVID-19 підтверджено у Маріуполі, три -  у Бахмуті, два –  у Слов’янську, по  одному у Краматорську, Лиманській ОТГ та Мангушському районі. Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 1258 осіб, з них 928 одужали, ще 312 - продовжують лікування. На жаль, 18 випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

Як повідомляє РНБО, за минулу добу в Луганській області зафіксовано три нових випадки коронавірусу. За весь час досліджень у цьому регіоні цей діагноз лабораторно підтверджений у 247 людей. На жаль, двоє мешканців померли.

Нагадаємо, в Донецькій області на коронавірус захворів депутат. Інфекцію діагностували у депутата міськради Краматорська і директора ФК "Авангард".

Також повідомлялося, що глава МОЗ Максим Степанов відправився на Донеччину: яка була мета його візиту.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.