На Луганщині ремонтують дорогу поблизу Старобільська

В Луганській області відремонтують близько 40 км траси Н-21

У Луганській області розпочато ремонт автошляху від Старобільська до Новоайдара, повідомляє обласна державна адміністрація.

Так, на 20-кілометровій ділянці дороги Н-21 Старобільськ – Луганськ – Донецьк розпочато фрезування зношеного дорожнього покриття. Зазначається, що загалом в 2020 році планується відновити 39 км маршруту, який має велике значення для сполучення Луганської та Харківської областей.

В ОДА повідомили, що роботи ведуться від початку дороги у Старобільську до межі села Штормове. Ремонт планується завершити у поточному році. Додамо, що підрядником виступає ТОВ "Ростдорстрой".

Крім того, щодо другої, 19-кілометрової ділянки від Штормового до Новоайдара, очікується підписання договору із підрядником.

Нагадаємо, у Луганській області відремонтували частину маршруту між Сєвєродонецьком і Станицею Луганською, а розпочали роботи на ділянці Сватове-Містки.

Раніше повідомлялося, що у Донецькій області завершили ремонт ділянки дороги, що з’єднує три прифронтові населенні пункти із зовнішнім світом. Йдеться про маршрут, що з’єднує Гладосове, Травневе та Семигір’я.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.