З Росії в ОРДЛО прибуває техніка та найманці – українська розвідка

За даними розвідки, противник продовжує нарощувати боєздатність

На Донбасі окупанти продовжують отримувати підтримку у вигляді озброєння та військових від Російської Федерації. Про це передає Міністерство оборони України.

За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування оперативного угруповання російських окупаційних військ нарощує боєздатність з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК.

Повідомляється, що через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення.

"Протягом минулого тижня до з’єднань і частин окупантів доставлено близько 700 тонн пального та шість вагонів з боєприпасами, - йдеться у повідомленні. - Крім того, для комплектування підрозділів противника з території РФ продовжують прибувати найманці-громадяни РФ, які пройшли спеціальну підготовку в навчальних таборах Південного військового округу за окремими військово-обліковими спеціальностями (снайпери, розвідники, зв’язківці)".

Зазначається, що ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою українськими воїнами. А підрозділи, залучені до проведення операції Об’єднаних сил, продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та готові дати адекватну відповідь на будь-які підступні дії противника.

Нагадаємо, Офіс президента відхрестився від заяв Фокіна щодо амністії бойовиків.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.