Мобільні пункти Ощадбанку працюватимуть біля лінії розмежування: графік роботи

Стало відомо, в яких населених пунктах діятимуть банківські мобільні підрозділи

З 7 по 11 вересня у населених пунктах біля лінії розмежування будуть працювати пересувні мобільні підрозділи Ощадбанку. Про це передає Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Так, у Луганській та Донецькій областях України мобільні банківські пункти на базі автомобіля КРАЗ працюватимуть в Новолуганці, Мирнограді, Авдійвці, а також Золотому, Трьохізбенці й Тошківці-1.

Зазначається, що така форма роботи має розширити території банківського обслуговування населення та забезпечення державою своєчасного виконання соціальних виплат та допомог біля лінії розмежування на Донбасі. Крім того, так хочуть покращити якість та доступність банківських послуг для мешканців найвіддаленіших населених пунктів Донецької та Луганської областей, які розташовані вздовж лінії розмежування на території підконтрольній українській владі, а також максимально охопити банківськими послугами внутрішньо переміщених осіб та місцеве населення біля лінії розмежування, у тому числі поблизу КПВВ.

Як повідомлялося, оприлюднено список пунктів пропуску, які відновили роботу на Донбасі



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.