Окупанти завезли в ОРДЛО більше чотирьох тисяч тонн пального, - розвідка

Потреба окупантів в додаткових ресурсах обумовлена зміною спрямованості бойової підготовки

З початку вересня з Росії залізничним транспортом на тимчасово окуповану територію у Донецькій і Луганській областях (ОРДЛО) окупанти завезли більше чотирьох тисяч тонн пального. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, командування Збройних сил Російської Федерації збільшує обсяги поставок матеріально-технічних засобів для з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ).

"Зросла інтенсивність поставки з території Росії матеріально-технічних засобів і майна військового призначення автомобільним транспортом через неконтрольовані ділянки кордону, зокрема, в об'їзд пунктів пропуску", - йдеться в повідомленні.

Розвідка встановила, що потреба окупантів в додаткових ресурсах обумовлена їх зміною спрямованості бойової підготовки.

"Однією з пріоритетних завдань для командування з'єднань і частин противника під час навчань, які проводяться на тимчасово окупованій території, визначені відпрацювання питань ведення активних, а також наступальних бойових дій мотострілкових, танкових та артилерійських підрозділів, з розгортанням пунктів управління в нових районах", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало: У посольстві США вважають, що Росія повинна залишити Донбас.




Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.