У Донецькій області відновлять "Слов'янський курорт"

Відпочиваючі поскаржилися на погані умови в "Славкурорте"

В Україні місцеві мешканці Донбасу, які побували на відпочинку у "Слов'янському курорті" поскаржилися на неналежні (погані) умови для реабілітації осіб з інвалідністю в цьому закладі. Після масових надходжень скарг, перевіряти курорт вирушила влада області, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, було оглянуто палати для відпочинку, кабінети для проходження оздоровчих процедур, їдальню, зону кліматолікування та прилеглу територію Слов'янського курорту. Також відбулася зустріч з представниками громадськості, працівниками курорту, а також людьми, які перебувають на оздоровленні.

"Мешканцям необхідно створити належні умови для відновлення здоров'я Славкурорт. Ні за яких умов ми не повинні залишитися без "Славкурорт" з його багатющим природним ресурсом, можливостями та кваліфікованими працівниками. Це перлина нашої Донецької області, яку необхідно зберегти і кинути всі зусилля на її відновлення, щоб вона працювала ще могутніше і могла приймати до себе на оздоровлення ще більшу кількість людей", - сказав заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мобільні бригади з сексуально і репродуктивного здоров'я працюють на Донбасі.



Коля

12 травня 2023, 10:42

Славкурорт раздолбали военные что там находились, когда там всё уложили вернули громаде. Да у громады деньг полно это всё востанавливать, так и будет стоять заброшка.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.