Стало відомо, скільки житлових будинків було зруйновано на Донбасі

Основна увага приділяється питанням відбудови житла, забезпеченням водою і продовольством

В Донецькій області з початку проведення антитерористичної операції (АТО/ООС) на територіях, які підконтрольні українській владі, було зруйновано або пошкоджено 13030 житлових будинків усіх форм власності. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, на сьогоднішній день проводиться робота щодо збору інформації від райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій та виконавчих органів міських рад населених пунктів області відносно допомоги, яка необхідна людям.

"Увага направлена на потреби населених пунктів на лінії зіткнення, в які не надходить допомога. На даний час основна увага приділяється гострим проблемам, пов'язаним з питанням відбудування і захисту житла, забезпечення водою, продовольством, засобами санітарії, гігієни. Вирішення цих питань вкрай важливі", - йдеться в повідомленні.

За словами Глави офісу УКГП в Україні Алича Секу, їх організація працює по всій території країни, але особливу увагу вони приділяють Східній Україні і районах, близьких до лінії зіткнення і тимчасово окупованих територій.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що окупанти проводять атестацію офіцерського складу.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.