Сьогодні окупанти застосували протитанкові і автоматичні станкові гранатомети

Ворог обстріляв кілька населених пунктів на сході України

Починаючи з півночі і протягом години, сьогодні, 18 вересня, окупанти вели прицільний обстріл українських захисників у населеному пункті Майське. Від селища Доломітне окупанти застосовували ручні протитанкові і автоматичні станкові гранатомети, і стрілецьку зброю, передає прес-служба Міністерства оборони України.

Як зазначається, окупанти продовжили порушення режиму тиші. Станом на 12:00 зафіксовано три прицільних ворожих обстріли.

"Близько 09:00 в районі Кримського окупанти порушили режим тиші з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Прицільний обстріл ворог здійснював за напрямком від міста Донецький", - йдеться в повідомленні.

Також додається, що з 11:20 (протягом півгодини) окупанти вели вогонь з великокаліберних кулеметів по захисникам України у населеному пункті Березове. Обстріл противник здійснював від окупованого міста Докучаєвськ.

"Захисники України вели оборонні адекватні дії черговими вогневими засобами. Бойових втрат від початку поточної доби у складі підрозділів Об'єднаних сил немає", - пояснили в прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що окупанти збільшують площі мінно-вибухових загороджень.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.