Місцевим мешканцям Водяного подарували будівельні матеріали

У селі залишилося жити всього дев'ятеро людей, яким дуже складно пережити зиму

В селі Водяне, Волноваського району, місцеві мешканці отримали гуманітарну допомогу у вигляді будівельних матеріалів. Допомогу їм надали рятувальники Донбасу, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, будівельні матеріали були куплені за кошти обласного бюджету. А також за рахунок регіонального матеріального резерву Донецької області.

Мешканцям негазифікованого села дуже складно пережити зиму, особливо у випадку сильних морозов. Особливо враховуючи те, що житло було пошкоджено через обстріли. Придбати будматеріали вирішили не просто так. Попередньо рятувальники спілкувалися з місцевими мешканцями і запитували їх про те, чого вони потребують.

На даний момент відомо, що в селі залишилося лише сім будинків і дев'ять мешканців. Водяне - це крайня точка української території, від якої всього у декількох кілометрах знаходиться позиція ворога.

Серед тих людей, хто залишився у Водяному є пенсіонери та літні люди. Їм особливо важко.

"Через загрозу обстрілів до населеного пункту майже не здійснюють доставку навіть найбільш необхідних речей", - пояснили у прес-службі.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що жінкам з Донецької області готові "подарувати" 120 тисяч гривень. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.