Нідерланди, Бельгія і Люксембург: мешканцям Донбасу пропонують поїхати в Європу

Учасники зможуть відвідати п'ять країн

Наступного року, з 21 квітня по 1 травня, мешканці Маріуполя можуть взяти участь у міжнародній культурно-просвітницькій поїздці "Європейська співдружність". Учасники зможуть відвідати кілька країн, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, планують відвідати Польщу, Бельгію, Німеччину, Нідерланди та Люксембург. Вже відомо, що взяти участь у поїздці можуть працівники медичних, культурно-освітніх, соціальних установ, учні, студенти навчальних закладів. А також - представники районних, міських, обласних і державних адміністрацій.

В прес-службі пояснюють, що таку поїздку організовують з метою обговорення реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів. При цьому, і з метою познайомитися з культурою європейських країн.

Всі учасники повинні мати закордонний біометричний паспорт. А також бути готовими покрити витрати на проживання, харчування та проїзд. Детальнішу інформацію про поїздку "Європейська співдружність" можна дізнатися за телефонами: 063-147-43-10, 050-447-49-68, 063-737-40-47, 067-407-77-98.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що мешканців Донбасу запрошують прогулятися околицями старого Маріуполя, щоб дізнатися про відомих особистостей міста. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.