За три роки дітям-сиротам в Авдіївці придбали 7 квартир

Квартира була куплена на умовах співфінансування

В Донецькій області у прифронтовому місті Авдіївка дівчині вручили сертифікат та ключі від квартири. Житло для українки придбали за допомогою регіональної та міської програми "Забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2018-2020 роки", передає прес-служба військово-цивільної адміністрації міста Авдіївка Донецької області в соцмережі Facebook.

Як зазначається, попередні господарі квартири залишили нові меблі в кімнаті та на кухні. Сама квартира була куплена на умовах співфінансування, а саме - з обласного та місцевого бюджетів.

Також у прес-службі зазначають, що з початку 2017 року людям з числа дітей-сиріт, або позбавлених батьківського піклування, було придбано в місті сім квартир. П'ять з них, були куплені за рахунок співфінансування з обласного та місцевого бюджету, а дві - за рахунок державної субвенції.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що питання забезпечення житлом внутрішніх переселенців в Україні за рахунок державних програм залишається відкритим вже шостий рік. Доступне житло для переселенців ОРДЛО насправді не таке вже й доступне.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.