У Маріуполі відкрили школу після капремонту

Діти вже приступили до занять

У Донецькій області в районі Кальміуського району Маріуполя знову запрацювала школа №47. Цей навчальний заклад було закрито весь минулий навчальний рік у зв'язку з проведенням там капітального ремонту, передає прес-служба Донецької обласної держадміністрації.

Як зазначається, діти прийшли у школу вчора, 2 вересня, на урочисту лінійку.

"Після ремонту, на який було виділено більше 60 мільйонів гривень з державного та міського бюджетів, школа оснащена найсучаснішим устаткуванням в предметних кабінетах і облаштована зручними меблями. В школі працює новітній кабінет психолога і почав створюватися музей українського побуту. Також працює сучасна система харчування у шкільній їдальні", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, територію школи обладнали алеями і численними лавками. Є в школі і футбольне поле, а також універсальний баскетбольно-тенісний майданчик.

"Планується, що в кожному з чотирьох районів Маріуполя буде опорна школа. Зараз вони знаходяться у Центральному і Кальміуському районах", - пояснили в прес-службі.

Варто додати, що вчора в Україні, 2 вересня, у всіх навчальних закладах пролунав Перший дзвінок і відбулися перші уроки. Сьогодні діти приступили до занять з самого ранку.

Раніше "Донбас. Коментарі" писало, що в перший клас на Донбасі вирушили понад 17 тисяч дітей. 



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.