У Туреччині шахіст з Донбасу отримав Кубок конфедерацій

У першому турі суперниками Ігоря стали спортсмени з Туреччини і Росії

В Донецьку область у місто Маріуполь повернувся шахіст Ігор Ярмонов, який брав участь у першому турнірі Міжнародної шахової федерації (FIDE) серед спортсменів з інвалідністю. Змагання пройшли в Туреччини в місті Анкара, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, змагання були командними, а маріуполець Ігор Ярмонов виступав в складі збірної Європи. В його активі "золото" за команду і "срібло" за особистий результат на дошці.

Всього, у кожній команді було по шість гравців. Вони представляли збірні Європи, Азії, Африки, Америки, Туреччини та Росії.

В прес-службі розповіли, що Ігор Ярмонов отримав персональне запрошення від FIDE. Оскільки, були відзначені його високі якості зіграних в турнірі партій. Чоловікові вручили перший в історії шахів Кубок конфедерацій.

За словами дружини переможця, в першому турі суперниками Ігоря стали спортсмени з Туреччини і Росії, а у другому з США, на третьому - Азії, четвертому - Африки. Жінка підкреслила, що все закінчилося перемогою, але саме на такий результат вони були налаштовані.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що новорічне свято проведуть у прифронтовій Авдіївці.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.