На Кубку Європи яхтсмени з Донбасу досягли високих результатів

Хороші результати допомогли яхтсменам зайняти високі підсумкові місця в генеральній класифікації Кубка Європи

Спортсмени з Донецької області виступили на останньому, десятому етапі Кубка Європи 2019 з вітрильного спорту в класах Laser. Змагання проходили в Хорватії, передає прес-служба Маріупольської міської ради.

Як зазначається, спортсмени з Маріуполя вийшли на старт регати під час важких погодних умов. Але навіть це не завадило їм показати гідні результати. Всього відбулося п'ять гонок в Адріатичному морі.

В прес-службі підкреслили, що спортсмен з Маріуполя, Іван Жукалін, посів друге місце в класі Laser Standard, Станіслав Мулько - п'яте, а Вадим Окладников замкнув десятку найсильніших в класі Laser Radial.

Так, хороші результати під час виступу у Хорватії допомогли яхтсменам з Маріуполя зайняти високі підсумкові місця в генеральній класифікації Кубка Європи. До цієї таблиці увійшли три кращих результати кожного спортсмена протягом усього минулого року. Так, Вадим Окладников в загальному заліку класу Laser Radial має другий результат, а Іван Жукалін став третім у класі Laser Standard.

Крім цього, в 10-ку кращих у загальному заліку Кубка Європи - 2019 класі Laser Standard увійшли Валерій Кудряшов, який опинився на п'ятому місці і Станіслав Мулько - сьоме місце.

picture

picture

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що "морозні візерунки" з'явилися в Маріуполі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.