На Донбасі тренери вперше отримуватимуть щомісячні стипендії

Всього було призначено 30 стипендій

Тренери у Донецькій області будуть отримувати щомісячні виплати (стипендії). Таке в області відбудеться вперше, передає прес-служба Управління фізичної культури і спорту ДонОДА в соцмережі Facebook.

Як зазначається, вже провели засідання на якому обрали претендентів, тих, хто будуть отримувати ці виплати. Ними стали тренери, які готували спортсменів з олімпійських, неолімпійських видів спорту, готували спортсменів з інвалідністю - переможців, призерів і фіналістів офіційних міжнародних змагань.

В прес-службі підкреслили, що щомісячні стипендії для тренерів, в області ввели вперше. Раніше отримували стипендії тільки спортсмени і не просто так, а лише за успішні виступи на міжнародній арені. Самих же наставників заохочували одноразовими грошовими винагородами.

Так, в області було призначено 20 стипендій у розмірі трьох прожиткових мінімумів, 10 стипендій у розмірі двох прожиткових мінімумів. При цьому додається, що кількість тренерів, які заслуговують заохочення, перевищує кількість стипендій, яких всього 30.

Раніше, видання "Донбас. Коментарі" писало, що ОПЗЖ потребує обмеження розміру зарплат міністрів і топ-чиновників.



Источник: https://donbass.comments.ua
Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.