У Бельгії відкрили "посольство ДНР" з матрьошками

Голова "представництва" виявився великим шанувальником Путіна

У 30 км від столиці Бельгії, в місті Дендермонд відбулося відкриття фейкового представництва неіснуючої республіки "ДНР". Про це повідомляє видання "Главком".

Серед атрибутів "днровского відомства" - російський триколор, пляшка горілки, ковбаса, мініатюрна фігурка Кремля і матрьошки, як символи всього споконвічно російської.

Головою фейкового представництва став бельгієць на ім'я Кріс Романо – великий шанувальник Путіна і всього російського. Регулярно їздить на Донбас, в аннексированный Крим, також його прізвище знаходиться в чистилище "Миротворця" за антиукраїнську пропаганду.

Всередині у маленькій темній кімнаті Романо збирається іноді зі своїми прихильниками і друзями На столі дві пляшки горілки, ковбасна нарізка і прапор так званої "ДНР". Матрьошками заставлені полиці, на стінах портрети бойовиків, карта Росії. На тумбі в ряд стоять зелені чоловічки і символи ФСБ.


Нагадаємо, портал "Донбас. Коментарі" повідомляв про нараді, яка відбулась в рамках України і Естонії, де пробсудили перспективи Мінських угод як рішення прогресивної агресії Росії на Донбасі.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.