Коронавірус на Донбасі не відступає: свіжа статистика

На Донеччині число хворих на коронавірус майже досягло тисячі, на Луганщині - інша ситуація

Коронавірусна інфекція продовжується поширюватися у Луганській та Донецькій області. Про це йдеться на сайті Міністерства охорони здоров’я.

Як повідомляє у Facebook Луганська обласна державна адміністрація, в області зафіксовано шість нових випадків COVID-19 станом на сьогодні, 11 серпня. Так, п’ятеро захворілих із Сєвєродонецька: троє перебували на самоізоляції, один був госпіталізований з пневмонією, а ще один – з кола раніше визначених контактних осіб. Також коронавірус виявлений у жителя Новоайдарського району, який контактував із хворим на COVID-19. За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 162 осіб. З них одужали – 117, лікуються – 44 (17 – на стаціонарі, а 27 – амбулаторно).

Тоді як в Донецькій області кількість хворих на коронавірусну інфекцію наближається до тисячі, йдеться на сайті ОДА. Так, 17 і нових випадків COVID-19 лабораторно підтверджено в області за 10 серпня. Серед хворих, яким діагноз було поставлено у понеділок, троє дітей та один медпрацівник. Так, коронавірусну хворобу виявили у 11 мешканців Мангушського району (7-річний хлопчик, чоловіки 27, 54 і 63 років, 15-річна дівчина, жінки 27, 44, 48, 50, 54 і 60 років), у трьох мешканців  Маріуполя (чоловіки 26 і 42 років, жінка 42 років), по одному випадку зафіксовано  у Краматорську (10-річний хлопчик), Слов’янську (жінка 62 років) та Миколаївці (жінка 59 років). Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 993 особи, з них 834 – одужало, ще 146 - продовжують лікування. На жаль, 13 випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

Нагадаємо, фахівці дослідили, на скільки брудне повітря на Луганщині.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.