На Донбасі підвищений рівень пожежної небезпеки – рятувальники

У найближчі дні в Луганській та Донецькій областях існуватиме небезпека пожеж

Рятувальники оголосили попередження про надзвичайну пожежну небезпеку на Донеччині та закликали громадян не провокувати пожежі в екосистемах. Про це йдеться на сайті ДСНС в області.

За даними Українського гідрометеорологічного центру, 27 та 28 серпня  на всій території Донецької області збережеться надзвичайна пожежна небезпека. Тож Служба порятунку закликає усіх суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі у природних екосистемах.

Як повідомляє Служба порятунку в Луганській області, насамперед не слід розводити відкритий вогонь у лісовій зоні. Крім того, не залишайте недопалки та сірники на сухій трав’янистій підстилці. А також категорично заборонено випалювати сміття та рослинні залишки.

Раніше повідомлялося, що уряд виділив кошти мешканцям Луганської області, постраждалим у пожежах в липні. Стало відомо, скільки грошей допомоги вони отримають.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Луганській області поліція зафіксувала новий вид шахрайства. Так, у Сєвєродонецьку мешканців обманює фіктивний орендодавець.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.