Коронавірус атакує Донбас: скільки людей захворіло на COVID-19 за добу

Стало відомо, у яких населених пунктах Луганської та Донецької областей виявили нових хворих на коронавірус

Коронавірусна хвороба продовжує ширитися на Донбасі. У Донецькій області коронавірус виявили ще у 32 мешканців за минулу добу, у тому числі в однієї дитини і одного медпрацівника. Про це сьогодні, 27 серпня, інформує Донецька облдержадміністрація.

Так, 13 випадків хвороби підтверджено у Краматорську, шість – у Лиманській ОТГ, п'ять - у Маріуполі, чотири - у Бахмуті, два - у Слов’янську, по одному - у Костянтинівці та Нікольському районі. Усього з початку пандемії на Донеччині на COVID-19 захворіли 1290 осіб, з них 953 одужали, ще 319 - продовжують лікування. На жаль, 18 випадків коронавірусної хвороби завершилися летально.

Як повідомляє Луганська ОДА, в області зафіксовано за минулу добу 18 нових випадків захворювання на COVID-19. Так, у Сєвєродонецьку – вісім осіб, Лисичанську – одна, Кремінському районі – одна, Марковському районі – одна, Міловському районі – п’ять, Новопсковському районі – одна, Старобільському районі – одна. За весь час досліджень в області цей діагноз лабораторно підтверджений у 275 людей. З них одужали – 170 (сім за останню добу); лікуються – 103 (36 – на стаціонарі; 67 – амбулаторно). Дві людини - померли.

Нагадаємо, стало відомо, де в Донецькій області краще не купатися: список пляжів.



Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.